Kotimaista luotettavaa laatua

Pressovac ilmanvaihtokanavien puhdistus-, tarkastus- ja desinfiointilaitteistot ovat  niittäneet mainetta niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Laitteiden soveltuvuus erityyppisten kanavien puhdistamiseen  tekee puhdistustyössä laadukasta jälkeä. Olemme patentoineet suorakaidekanavien lakaisumenetelmän, jossa harja liikkuu kanavan reunasta reunaan harjan automaattisen pyörimissuunnan vaihdon ansiosta, tällä menetelmällä leveiden suorakaidekanavien puhdistus on tehokasta.

Pressovac-puhdistuslaitteet ovat kuuluisia kestävyydestään, käytettävyydestään sekä luotettavuudestaan.  Tuotekehityksemme on aktiivista ja kehitämme jatkuvasti uusia tuotteita vastataksemme asiakkaidemme tarpeisiin ja tuoden markkinoille uusia innovatiivisia laitteita.

Harjausmenetelmä on tutkitusti tehokkain.

Nykyihminen viettää sisätiloissa noin 90% ajastaan. Sisäilman laatu vaikuttaa oleellisesti työtehoon ja viihtyvyyteen. Ilmastointikanavien sisäpinnoille kertyy ajan mittaan epäpuhtauksia, jotka huonontavat sisäilman laatua ja saattavat kosteuden kanssa aiheuttaa vakavia sisäilmaongelmia. Tutkimukset ovat osoittaneet mekaanisen harjauksen olevan tehokkain puhdistusmenetelmä. Mekaaninen harjaus irroittaa pölyn ja lian tehokkaasti kanaviston pinnoilta. Harjauslaitteiston ja harjojen ominaisuuksien tulee soveltua puhdistettavan kanavan ja lian teknisiin vaatimuksiin.